Tian rouge - egyenesen Provance-ból
Tian rouge - kép: Krumpli BélaTian a cserépedény, illetve az abban sült rakott egytál étel (gratin) provence-i elnevezése. Nem véletlen a szó eredete: Provence-ban főleg zöldségek kedvelt készítési módja. A lokálpatrióták szerint a tian az provence-i étel és kész. A tian…
A Gourmet Stúdió a Dining Guide Food Show-n!
Zöldfűszeres vietnámi nyári tekercset kínáltunk. Amellett, hogy különleges, nyári falat, ázsiai ízbomba, és ezt a tekercset is a vendégek szeme előtt, frissen készítettük el. Ha megnézted a képeket, olvasd el ezt is: Blogkóstoló - mi is ott leszünk
A vasárnapi sült és a maghőmérő találkozása
Vasárnapi sült - kép: Krumpli Béla Folyamatosan változó, kihívásokkal teli világunkban elengedhetetlen kötelességünk az önképzés. Van, akinél ez az új nyelvek tanulásában nyilvánul meg, vagy rendszeres képzéseken való részvételben, nálam abban, hogy egyre tudatosabban…