Nyúl tatár

Finom étel a nyúl, manapság ismét kezd napvilágra kerülni a feledés homályából, egyre szélesebb körben elérhető alapanyag. Sokféleképpen elkészíthető, előételként mégis ritkán találkozni vele, még a Váncsában sincs nyulas előétel. Mivel a nyúl íze önmagában nem túl…

• Tovább olvasom »

Medvehagymáért bort - nyertünk

A Pécsi Borozó honlap medvehagymás receptversenyén az első és második helyet olyan receptejeink nyerték, melyek szerepeltek a  Gourmet Stúdió legutóbbi vacsoráján. Igazán öröm megtapasztalni, hogy másoknak is tetszik amit csinálunk!Az első helyezett: medvehagymás túrótorta…

• Tovább olvasom »

Olívaolajat a csokoládémousse-ra!

kép: Krumpli Béla Két évvel ezelőtt Waiheke szigetén kóstoltam egy olyan olívaolajat, amitől megfordult velem a világ. Az egész nem volt tudatos, nem tudtam, mire kell figyelni, csak azt, hogy én olyan finomat még életemben nem ettem. Aztán megismertem Giuseppét, megkóstoltam…

• Tovább olvasom »
süti beállítások módosítása