Medvehagymáért bort - nyertünk

A Pécsi Borozó honlap medvehagymás receptversenyén az első és második helyet olyan receptejeink nyerték, melyek szerepeltek a  Gourmet Stúdió legutóbbi vacsoráján. Igazán öröm megtapasztalni, hogy másoknak is tetszik amit csinálunk!

Az első helyezett: medvehagymás túrótorta és medvehagymás lepény. A túrótorta nagy kedvenc volt már az összekóstoláskor is, a vacsorán vinegrette-es madárbegy salátával párosítottuk, a kettő együtt újabb kifejezetten hatásos kombináció, igazi tavaszi frissesség.

A medvehagymás lepény újabb verzió, zabpehellyel készült, tojás nélkül, így bárki fogyaszthatja.

A második helyezett pedig a medvehagymás, ricottás, spenótos rizstekercsünk lett, ezt amuse bouche-ként kínáltuk, igazi fúziós falat, klasszikus olasz ízek randevúja Ázsiával.
A megnyert borok pedig újabb ízkombinációk kiötlésében fognak segíteni nekünk.

A bejegyzés trackback címe:

https://gourmetstudio.blog.hu/api/trackback/id/tr922862057

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása