Medvehagymáért bort - nyertünk
A Pécsi Borozó honlap medvehagymás receptversenyén az első és második helyet olyan receptejeink nyerték, melyek szerepeltek a Gourmet Stúdió legutóbbi vacsoráján. Igazán öröm megtapasztalni, hogy másoknak is tetszik amit csinálunk!
Az első helyezett: medvehagymás túrótorta és medvehagymás lepény. A túrótorta nagy kedvenc volt már az összekóstoláskor is, a vacsorán vinegrette-es madárbegy salátával párosítottuk, a kettő együtt újabb kifejezetten hatásos kombináció, igazi tavaszi frissesség.
A medvehagymás lepény újabb verzió, zabpehellyel készült, tojás nélkül, így bárki fogyaszthatja.
A második helyezett pedig a medvehagymás, ricottás, spenótos rizstekercsünk lett, ezt amuse bouche-ként kínáltuk, igazi fúziós falat, klasszikus olasz ízek randevúja Ázsiával.
A megnyert borok pedig újabb ízkombinációk kiötlésében fognak segíteni nekünk.
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.