Megyünk a Skanzenbe főzni
A Márton napot ünneplik most hétvégén a szentendrei Skanzeben, amire meghívták a Gourmet Stúdió csapatát is. Libás ételt készítünk, a nem hagyományos vonalat erősítjük: csokoládés libaragut főzünk. Számításaink szerint nagyjából egy órára lesz kész a ragunk, de végig…
Sáfrányos, kardamomos cukkinileves
kép: Krumpli Béla Egyszer régen, amikor nagyon fiatal voltam, és egyáltalán nem ettem levest, azt mondta valaki, hogy majd meglátom, néhány év, és szükségem lesz rá. Természetesen azonnal rávágtam, hogy velem soha nem történhet ilyen, a leves nem az én ételem. Eltelt néhány…
Füstölt tokhal - a népszerű vendégváró
A Gourmet Stúdió tagjai rajonganak a halért és a halételekért, ezért minden vacsora tervezése során születnek jobbnál jobb halétel-ötletek. Azért vagyunk büszkék erre a - tulajdonképpen egyszerű - vendégváró falatra, mert olyanok is elégedetten bólintottak kóstolás…