Megyünk a Skanzenbe főzni

A Márton napot ünneplik most hétvégén a szentendrei Skanzeben, amire meghívták a Gourmet Stúdió csapatát is. Libás ételt készítünk, a nem hagyományos vonalat erősítjük: csokoládés libaragut főzünk. Számításaink szerint nagyjából egy órára lesz kész a ragunk, de végig lehet követni az egész főzési folyamatot. Mi ott leszünk 9-től, vágunk, aprítunk, keverünk, nevetünk, gyertek, nézzétek meg!

A Skanzenben ezen kívül is rengeteg érdekes programmal készülnek. Lesz gyertyamártás, kukoricafosztás kenőtoll, krumplipuska, zokniliba és festett tollpárna készítés, mézeskalács díszítés. A családok közösen is beszállhatnak különböző vetélkedőkbe, vagy egyszerűen egy-egy pohár bort szorongatva nézhetik a néptáncosok műsorát. Mindenképpen jó családi programnak ígérkezik.

Sok szeretettel várunk tehát mindenkit november 12-én, szombaton reggel 9 órától, az alábbi tájházban: Ásványrárói lakóház (Jelölés a térképen: X-13). Részletes program: itt!

A belépő ára 1600 Ft felnőttek esetében, jegyrendelés: itt!

A bejegyzés trackback címe:

https://gourmetstudio.blog.hu/api/trackback/id/tr633363208

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása