Vajas, petrezselymes karalábé
kép: Krumpli Béla Karalábé szinte egész évben kapható. Amikor megjelennek a zsenge tavaszi példányok, még gyakrabban kerül az asztalra. A zöld karalábéra általában nem jellemző, hogy fás lenne, a feszes, repedésmentes héjra és a friss levelekre kell csak figyelnünk. Darabolási…
Kiderült az omlós szűzpecsenye titka!
kép:Krumpli Béla A szűzpecsenye az egyik legkedvesebb alapanyagom. Mindenki ismeri, szereti és szívesen eszi - ez fontos szempont volt a legutóbbi vacsoránk alkalmával, amikor, a tervezés alatt, legalább háromszor változott a komplett menü. Most eláruljuk a titkot: hogyan lesz igazán…
Mentás zöldborsó - üt!
kép: Krumpli Béla Nem is értem, miért nem jutott ez korábban eszembe, hiszen ha paszulyból, csicseriborsóból készítünk krémet, akkor miért ne lehetne másból is? Például zöldborsóból. Az alap adott, ezt aztán lehet ízesíteni különféle zöldfűszerekkel, sajtokkal, olajjal.…