Fistikli dürüm

kép: kép: http://www.gulluoglu.com Hosszú hétvége egy olyan óriási, izgalmas városban, mint Isztambul. Nem könnyű eldönteni, hogy mit sűrítsünk bele a pár napba. Történelmi, kulturális részletekbe nem bonyolódom, azonban azt is nehéz volt eldönteni, hogy gasztronómiai…

• Tovább olvasom »

Vérnarancssorbet és mandulás tuile

Amikor ez készült, még hideg volt az idő, így a desszert színe is nagyon számított. Olyat kerestem, ami vidám, feldobja az embert. Ebben a sorbetben az ízek is nagyon izgalmasak voltak, eszembe sem jutott azon elmélkedni: mennyire jó ötlet hidegben fagylalttal kínálni a vendégeket.…

• Tovább olvasom »

Pácolt kacsamell, lencsével, céklával

Amikor főételen gondolkodtunk a csapat női tagjai egyöntetűen az idei Dining Guide gálára készített kacsamell-lencse-cékla szentháromságra szavaztak. A három hozzávalót külön-külön készítettük el, a végén mégis tökéletes egységgé állt össze a tányér. Hozzávalók…

• Tovább olvasom »
süti beállítások módosítása