Kecskesajtos falatka - gyors, egyszerű, mutatós
kép: Krumpli Béla
Ha sikerül friss kecsketúrót, vagy kecskesajtkrémet vásárolni, akkor pár hozzávaló segítségével gyorsan, egyszerűen mennyei, mutatós fogás varázsolható belőle.
Most, hogy a piacon gyakrabban bukkanok jóízű paradicsomra, és a fűszernövények is boldogan terebélyesednek a balkonládában, gyakori vacsora lesz ropogós bagett és egy pohár fehérbor, vagy rozé kíséretében.
Vendégváró falatként fejenként egy kiskanálnyi kecskesajtot, aprószemű, édes paradicsomot, egy bazsalikom levelet és pár csepp szűz olívaolajat kínáltunk.
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.