GS bistro – Füstölt pisztráng sóskával
Receptnek nevezni talán túlzás, hiszen 5-10 perc alatt összeállítható, és főzni sem kell.
Két személyre megmostam egy-egy marék zsenge sóskalevelet, megszárítottam, majd összekevertem fél evőkanál (fehér) balzsamecetből, másfél evőkanál szűzolíva olajból, és egy kis kanál magos dijoni mustárból készült vinaigrette-tel. Ráhelyeztem a füstölt pisztráng szeleteket, „feldíszítettem” ribizlivel (máskor málnával), és natúr sajtkrémes bagett szeletekkel ettük.
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.