Bodzás krémes
Bodzás kémes - kép: Krumpli Béla Idén igazán sok bodzás desszertet készítettem, miután felfedeztem, hogyan tudom a bodza ízét átmenteni például a tejbe. Egyre másra támadnak az ötletek továbbra is, azt hiszem nyugodtan elmondhatjuk, az idei tavaszt a (rá)kattanások jellemzik.…
Eper, pezsgő, szex
Erről nem lehet sokat írni, ugyanis semmi csel, titok nincs benne. A címbe bele lehetne írni mindent: eper fekete borssal. Gyönyörű és picit meghökkentő vendégváró falat. Bár ha pezsgőt kínálunk mellé, legyünk felkészülve, hogy vendégeink között biztosan lesz legalább egy,…
Blogkóstoló - mi is ott leszünk
Zöldfűszeres vietnámi nyári tekercs - kép: Krumpli Béla A tavalyi, első blogkóstolón mindhárman ott voltunk. Külön-külön. Horász akkor zöldséges borjú szívet készített wokban, és „őszinte” rókagombás, petrezselymes, balzsamecetes dim sumot kínált a kóstolni…