Fügés, mandulás libamáj bonbon

Fügés, mandulás libamáj bonbon - kép: Krumpli Béla
Fügés, mandulás libamáj bonbon - kép: Krumpli Béla

Ha eszünk ágába sincs figyelembe venni a választ, nem vagyunk kíváncsiak rá, akkor ne kérdezzünk. De mi van akkor, ha kérdés nélkül is mondják? Úgy gondoltam, miután mégiscsak egy vendégünkről van szó, figyelembe vesszük. Nem úgy, nem azt, de jeleztük, hogy jófej csapat vagyunk:)

Mi szerettük a végeredményt:)

Hozzávalók - 12 személyre

20 dkg sült libamáj
10 dkg aszalt füge
5-7 dkg pirított mandula, durvára őrölve.

A fügét aprítógépben összevágjuk, a májat villával összetörjük. A két masszát összegyúrjuk, ha szükséges, sózzuk. Kb. egy órára hűtőbe tesszük, majd golyókat formálunk, és megforgatjuk az őrölt mandulában.

A bejegyzés trackback címe:

https://gourmetstudio.blog.hu/api/trackback/id/tr483970367

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.