Nyúl tatár
Finom étel a nyúl, manapság ismét kezd napvilágra kerülni a feledés homályából, egyre szélesebb körben elérhető alapanyag. Sokféleképpen elkészíthető, előételként mégis ritkán találkozni vele, még a Váncsában sincs nyulas előétel. Mivel a nyúl íze önmagában nem túl…
Medvehagymáért bort - nyertünk
A Pécsi Borozó honlap medvehagymás receptversenyén az első és második helyet olyan receptejeink nyerték, melyek szerepeltek a Gourmet Stúdió legutóbbi vacsoráján. Igazán öröm megtapasztalni, hogy másoknak is tetszik amit csinálunk!Az első helyezett: medvehagymás túrótorta…
Olívaolajat a csokoládémousse-ra!
kép: Krumpli Béla Két évvel ezelőtt Waiheke szigetén kóstoltam egy olyan olívaolajat, amitől megfordult velem a világ. Az egész nem volt tudatos, nem tudtam, mire kell figyelni, csak azt, hogy én olyan finomat még életemben nem ettem. Aztán megismertem Giuseppét, megkóstoltam…