Reggelizzünk! / 9. - Bodzás, narancsos francia pirítóst
Kizárólag a bodzavirágos narancsdzsem miatt sütöttem ismét francia pirítóst. Tetszett a kombináció, és a megvásárlástól hazáig - otthon az első utam egy kiskanálhoz vezetett - próbáltam elképzelni, hogyan érvényesülhet a bodzavirág a sokkal intenzívebb narancs mellett. Valóban nem a bodzavirág dominált, inkább különleges zamatával egészítette ki a narancs ízét.
Fejenként 2 szelet mazsolás kalácsot bodzás narancsdzsemmel szendviccsé ragasztok, és elkészítem a francia pirítóst. Végül a dzsemből és felhígított bodzaszörpből készített meleg szósszal tálaltam.
1.rész
2.rész
3.rész
4.rész
5.rész
6.rész
7.rész
8.rész
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.