Reggelizzünk!/ 7. – Áfonyás palacsintát

Áfonyás palacsinta

Van pár étel, amelyeket nem tudok gazdaságosan elkészíteni. Vagy idő előtt elfogy,s  így kimarad az ételből az egyik fontos hozzávaló, vagy már a vásárlásnál dupla mennyiséggel kell számolnom. Eredetileg a múltkori palacsinta is áfonyásnak indult, de azt a pár szemet, ami megmaradt, már nem volt értelme reggelihez tartogatni.

Ezen a hétvégén nem bíztam a dolgot az önuralomra, inkább két doboz áfonyát szereztem, hogy bőven jusson a palacsintához is.

Összeállítom a palacsintatésztát, majd beleöntök fél doboz áfonyát (kb. 10 dkg), és lazán, – nem összetörve a szemeket – elkeverem. Megsütöm, friss áfonyaszemekkel, juharsziruppal tálalom.

1.rész
2.rész

3.rész
4.rész
5.rész
6.rész

A bejegyzés trackback címe:

https://gourmetstudio.blog.hu/api/trackback/id/tr863185643

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.