Kecskesajtos falatka - gyors, egyszerű, mutatós


kép: Krumpli Béla

Ha sikerül friss kecsketúrót, vagy kecskesajtkrémet vásárolni, akkor pár hozzávaló segítségével gyorsan, egyszerűen mennyei, mutatós fogás varázsolható belőle.

Most, hogy a piacon gyakrabban bukkanok jóízű paradicsomra, és a fűszernövények is boldogan terebélyesednek a balkonládában, gyakori vacsora lesz ropogós bagett és egy pohár fehérbor, vagy rozé kíséretében.

Vendégváró falatként fejenként egy kiskanálnyi kecskesajtot, aprószemű, édes paradicsomot, egy bazsalikom levelet és pár csepp szűz olívaolajat kínáltunk.

A bejegyzés trackback címe:

https://gourmetstudio.blog.hu/api/trackback/id/tr572897865

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.