Fűszeres, mazsolás májpástétom

Fűszeres, mazsolás májpástétom - kép: Krumpli Béla Májpástétom sokféleképpen készíthető, fűszerezéstől, és lazítóanyagoktól függően. Teljesen más lesz az eredmény hízott, vagy pecsenyemáj használata esetén. Azt pedig képtelenség lenne sorolni, hogy mennyi minden…

• Tovább olvasom »

Sütőtök-krémleves

Sütőtök-krémleves - kép: Krumpli Béla A lehető legegyszerűbben szeretem, szigorúan édesítés nélkül. A levesekbe házi tejfölt teszek, amit a Komjádi piacon vásárolok. Ha csak bolti van otthon, inkább a tejszínt ajánlom. Hozzávalók - 12 személyre 1,5 kg sütőtök 45 dkg…

• Tovább olvasom »

Kacsarillette pikáns áfonyaszósszal

Kacsarillette pikáns áfonyaszósszal - kép: Krumpli Béla Az áfonyaszósz volt a főszereplő, a rillette a kísérő. Mert annyira jó. Érdemes megcsinálni egy jó nagy üveggel, aztán mindenhez enni egy kicsit. Hamar elfogy majd. Bár mi vendégfogadó falatkaként kínáltuk, a…

• Tovább olvasom »